Eski Oyunları Sadece Tarayıcı Üzerinde Oynatan Site

Sadece tarayıcı sayesinde geçmişe dönüp unutulmayan eski oyunlar ile hasret gidermek ister misin? Windows‘un o eski sürümlerinde biraz daha vakit geçirmek nasıl olurdu peki? Genç nesillerin de bu eski oyunlar ile vakit geçirmesi için sizlere bu siteyi tanıtıyoruz.

Eski Windows oyunlarını ve eski Windows uygulamalarını deneyimlemek ve biraz da olsa o eskiden oynanan eski atari oyunlarına bir bakış atmak kim istemez ki. Zamanın popüler eski Windows sürümleri artık unutulmuş tarihin zorlu raflarına kaldırılmış durumda. Eski neslin hala hatıralarında kalmış olsa da yeni neslin hiç bakmak istemeyecek veya bakamayacağı sürümler bunlar. Gelişen oyun teknolojisiyle eski oyunları resmen solladı, fark attı fakat bazı kitleler eski oyunlara yönelmekte ve araştırmakta.

Eski oyunları oynamak bazı emülatörler ve normal oyun dosyaları ile mümkün tabi, tabi bulunabilirse. “Eski oyunları indirmeye yarayan site” başlığındaki yazımız ile tarihin tozlu raflarına kaldırılmış 70’lerin, 80’lerin, 90’ların ve 2000’lerin başlarındaki eski atari oyunları ve eski bilgisayar, playstation ve sega oyunlarını bulabilir ve ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz, bu değerli arşive kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyoruz.

Buraya tıklayarak siteye gidebilirsiniz. Windows’un eski sürümü ile eskiden oynanan oyunları oynamanızı sağlayan bir web sitesidir. O çok sevilen oyunlardan olan Mario, Half-life,  Zelda, Doom, Tomb Raider, Prince Of Persia, Wolfenstein gibi onlarca oyunu bu web site içerisinde oynayabilirsiniz. Eski oyunlar dedik ama eski uygulamalar eski uygulamaları da kullanabiliyorsunuz. Günümüze nispeten daha yakın Minecraft ve mobil oyunları da hiç donma ve kasma yaşamadan oynayabiliyorsunuz.

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski